Brickler (0)de (0)
nl (0)
gb (0)
de nl

Free
Download

Brickler

By Hans Buursink
Supported Devices : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Release Notes

20/03/2017 | Version : 1.0 | Size : 43.3 MB

Description

Met de eerste versie van de Brickler-app kun je (samen met je partner) uitrekenen wat je kunt besteden, zoeken naar huizen en hypotheekverstrekkers vergelijken. Met behulp van onderstaande bouwstenen wil Brickler je een unieke ‘user experience’ bieden tijdens de zoektocht naar jouw droomhuis.

1. Jouw financiële mogelijkheden
In het financieel profiel verzamel je jouw financiële gegevens. Met dit als basis bepaalt Brickler de mogelijkheden, tijdens alle stappen in het koopproces. Zo weet je onder andere hoeveel je kunt lenen en dus binnen welk budget je een huis kunt zoeken (alleen of samen). Doelgericht op zoek naar het huis dat aan je wensen voldoet.

2. Jouw droomhuis zoeken
Je krijgt het huizenaanbod te zien dat afgestemd is op jouw wensen en mogelijkheden. Je beoordeelt snel en makkelijk het nieuwste aanbod. Door te swipen, beslis je of je een huis in je favorieten wilt plaatsen. Zoek je samen met een partner? Geen probleem, je favorieten huizen kun je met je partner delen door jullie Brickler accounts te koppelen. Als een keuze overeenkomt met die van je partner, zie je dat meteen. Een match zou zo maar het nieuwe huis kunnen worden!

3. Jouw hypotheek vergelijken
Tijdens de zoektocht naar het ideale huis, krijg je inzicht in de kosten bij verschillende hypotheekverstrekkers. Brickler helpt je alvast bij het oriënteren op de hypotheek die het beste bij je past. Je ziet bijvoorbeeld direct wat de actuele rentes zijn en wat dit betekent voor je maandelijkse kosten. Zo kun je verschillende aanbieders vergelijken en zien hoe de keuze voor een geldverstrekker jouw financiële mogelijkheden beïnvloed.

Screenshots iPhone / iPod :

Screenshots iPhone / iPod

Category

FinanceTo Discover

Words MishMash
Words MishMash

Price : Free

Juggle
Juggle

Price : Free

Bubble Blast Rescue 2
Bubble Blast Rescue 2

Price : Free

Glozzle
Glozzle

Price : Free

Bubble Blast Boxes
Bubble Blast Boxes

Price : FreeiPhone and iPad Apps

iPhone and iPad Games

Mac OS X Apps

Mac OS X Games

Back To Top

   Follow @FormidApps